Stödstrumpor med  lätt kompression

Dessa stödstrumpor har (11-14 mmHg) och är till för dig med lätt trötthet -svullnad och värk i ben och fötter. Stödstrumporna har en hög andel bomull 61% i sig vilket gör att dom "andas", så att dina ben trivs.

 

Hur fungerar stödstrumpor?

Stödstrumpor är lika avancerade som enkla. Stödstrumpan är en strumpa med inbyggd kompression. Kompressionen gör så att ditt blodflödet i ben och fötter blir bättre. Kort sagt dom sätter fart på blodcirkulationen. Vilket  kan leda till att svullnad - värk och trötthet i ben och fötter försvinner. 

 

Unika stödstrumpor

Våra stödstrumpor med motiv skiljer sig från andra. Då våra stödstrumpor INTE har några lösa trådar på insidan. Det gör att du slipper fastna i massa lösa trådar, samt att stödstrumpan ger dig en jämnare kompression. Kolla in våra stödstrumpor med motiv här

 

Billiga stödstrumpor

Vi har en serie med vita och svarta stödstrumpor billigt för vardagen. Vi tycker att ska kunna köpa bra  stödstrumpor till en billig peng. Kolla våra svarta och vita stödstrumpor här

 

När ska stödstrumporna användas?

-Ja detta är en vanlig fråga. Stödstrumpor kan användas vid många olika tillfällen. Som exempel när man ska flyga/resa långt, på jobbet, hemma eller när man går en promenad. Kort sagt kan stödstrumporna användas i vardagen.

 

Produkter
Övrigt