Stödstrumpor för gamal som ung

Stödstrumpor är något som dom allra flesta förknippar med gamla människor. Men det det håller vi att ändra på. Stödstrumpan har under dom senaste 30 åren förknippats med mormor och morfar. Och det kan man ju förstå när man ser hur en stödstrumpa ser ut i färgen. Den har alltid varit brun eller i bästa fall svart. Otroligt tråkigt och intetsägandet. Det har lätt till att unga och medelålders människor inte användt stödstrumpor, utan gått omkring och haft ont. 

 

Vi vill förändra användandet av stödstrumpor

Detta gör vi genom att ta fram stödstrumpor i roliga och snygga färger samt sätta mönster på dom. Känslan du ska få är att du har par snygga "strumpor" på dig.,och därmed slippa känna dig "tantig" eller "gubbig". För tänk dig vad skönt det skulle vara att kunna bli av med med dina besvär på ett så enkelt så som att använda stödstrumpor.

 

 

Stödstrumpor med många valmöjligheter

Vi på cocoz.se vill erbjuda ett brett spektra av roliga och snygga stödstrumpor. Därför har vi ett brett utbud. Så här kan du välja stödstrumpor med olika motiv och färger. Så ta dig tid att titta runt här på cocoz.se för att hitta en stödstrumpa som passar dig.

 

 

 

Produkter
Övrigt