Stödstrumpor med motiv! Våra stödstrumpor är lite roligare

Skillnaden på våra stödstrumpor gentemot alla andras

Vi har precis som alla andra som säljer stödstrumpor motiv på våra. Men det som gör oss unika är att våra stödstrumpor är helt släta på insidan. Detta gör att du slipper fastna med tånaglar och hårda hälar. Dessutom så håller våra stödstrumpor ett jämnare tryck över hela stödstrumpan vilket ger dig bättre komfort och en skönare känsla.

När det gäller våra stödstrumpor, så utvecklar vi hela tiden, detta för att du ska få en så skön och effektiv stödstrumpa som möjligt. Som ett led i denna utvecklingsprocess har vi som exempel gjot våra mönstrade stödstrumpor helt sält på insidan. Så med våra svensktillverkade stödstrumpor slipper du helt enkelt fastna med naglar och hårda hälar. Här nedan så visar vi vad vi har gjort.

 

 

våra stödstrumpor är helt sälta på insidan-Makes people walk

 

På den översta stödstrumpan ser du utsidan av stödstrumpan. Och den undre bilden visar insidan på samma stödstrumpa. So du ser är den helt slät på insidan, vilket gör att du slipper fastna med tångalar och hälar. Samt att du får ett jämt tryck över hela benet.

 

 

släta stödstrimpor_cocoz.se Makes people walk

Den övere stödstrumpan är en traditionell stödstrumpa med motiv på utsidan.  Den undre bilden visar hur det ser ut på insidan. Som du ser är det fullt med en massa trådar.

 

Skillnaden är stor

Det vi vill ha sagt är vi utvecklar våra stödstrumpor hela tiden. Detta för att du som kund hos oss ska få det bästa inom stödstrumpor. För oss är det viktigt att "bara" stödstrumpan fungerar. Det är ju trots allt ett hjälpmedel för att du ska kunna leva smärtfrit och enkelt. Så prova nu våra släta stödstrumpor.

 

 

 

Produkter
Övrigt