Om Lifa webbyrå

-Hej! 

Tänkte kort börja med att presentera mig. Jag som driver och äger Lifa Webbyrå heter Håkan Falk. 

 

Vi på Lifa Webbyrå är ett litet familjeföretag som bedriver sajten cocoz.se. Här erbjuder stödstrumpor och strumpor. Vår huvudinriktning är stödstrumpor i alla dessa former. 

 

Hur jobbar vi!

På Lifa Webbyrå jobbar med kundrealationer och hälsa. Det innebär att vi hela tiden strävar efter att överraska dig som kund hos oss, åt det possetiva hållet.

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra sajter, så att dom blir så lätta att förstå som möjligt. Vi utnyttjar inte en massa teknik bara för att den finns. Utan för oss är det vikitgt att lätt kunna förstå alla från det att man är på förstasidan tills man fått sin orderbekräftelse. Sedan så sammankopplar vi detta så allt detta leder till att vi får en effektiv orderingång och orderutgång. Så vi snabbt (1-5 dagar arbetsdagar) kan leverera dina stödstrumpor och strumpor till dig.

 

Vi har vårt huvudsäte i södra Stockholm. Här ifrån sköter vi allt från tillverkning (tryckning), utveckling, ekonomi till transporter. Kort sagt så sköter vi allt här ifrån.

 

Vill du kontakta oss?

På vår kontaktsida finns alla uppgifter du behöver, det finns även ett kontaktformulär för att enkelt kontakta oss.

Under sommaren så når du oss via mail. Information hittar du under Info knappen på förstasidan.

 

 

Vi är unika

-Därför vi alldrig låter oss vara nöjda med det vi har. Det vi har kan vi göra lite bättre hela tiden. Och detta för att det ska gagnna dig som kund hos oss.

På Lifa Webbyrå sätter vi oss inte ned och trycker vi är nöjda. Visst är vi nöjda med vi vill hela tiden bli lite bättre än alla andra. Därför utvecklar och utbildar oss ständigt i nya tekniker och arbetssätt. Detta för att vara lite bättre än alla andra. Men till sist handlar det faktiskt att gynna dig som kund hos oss.

 

Valfrihet

För oss är det vikigt att Du får vara med och påverka vår verksamhet. Valfriheten ska vara stor på Lifa Webbyrå

Här på Lifa webbyrå vill ha högt till tak. Därför är vi öppna för förslag på vad vi ska sälja. För att det är du/ni som vet vad som efterfrågas i just er/din närmsta krets. På alla våra sajter har vi stora utbud av varje produkt. Detta för att du ska få så stor valfrihet som möjligt. Vilket ska leda till att du hittar den perfekta produkten för dig. 

 

Miljövänliga färger

Alla våra printfärger är miljövänliga och allergitestade. Detta för dig och miljöns skull.

Tänk dig om alla struntade i miljön. Hur skulle det gå? Vi på Lifa Webbyrå vill kunna bidra till en bättre miljö. Därför återvinner vi alla våra färgkassetter. Dessutom så är alla printfärger vattenbaserade, och allergitestade. Detta gör att våra produkter är säkra att använda.

färgcertifikat på våra tryckfärger som vi använde på cocoz.se

 

 

Stödstrumpor är vår stora grej

Här hittar du bland nätets största utbud av stödstrumpor med motiv. Välj på en massa olika motiv samt över en rad  olika modeller av stödstrumpor.

 

På cocoz.se vill vi ge dig som kund ett komplett sortiment av stödstrumpor. Väl här ska du inte behöva vända dig till någon annan. Därför erbjuder vi  en rad  olika modeller av stödstrumpor. Allt från stay- up till stödstrumpor med zoft kompression.

 

Lifa Webbyrå är så mycket mer

Lifa Webbyrå kan erbjuda så mycket mer än bara stödstrumpor & strumpor. Vi erbjuder det mesta inom tryck textil.

 

Lifa Webbyrå kan erbjuda dig eller ditt företag, förening nästan alla typer av tryck på textiler. Har du några funderingar eller saker du/ni skulle vilja genomföra är man välkommen att höra av sig till oss på Lifa Webbyrå.

 

 

 

 

 

 
                           
 
                                          
Produkter
Övrigt