Stödstrumpor & presenter med egen text

Klockor

Tänk dig att kunna ge bort en lite mer sofistikerad present. Våra elegant och stilrena klockor av stålboett och med äkta läderarmband kanske kan vara något.

 

Klockorna

Vi har vårt egna klockmärke M:T MY TIME. Dessa klockor borgar för elegans och stil. Vi har låtit göra klockorna med stålboett och med Japanska urverk. Klockorna finns i rosè, silver och guld.Detta borgar för att du får en klocka som håller över tid. Kort sagt vi har kostat på dom det där lilla extra.

 

Våra klockor skiljer dock från andra då vi låter Dig göra klockan personlig med valfri text fram i urtavlan. Traditionellt så graverar man text på baksidan. Men varför då? Ingen ser ju vad det står. Knasigt tycket vi.

 

Klocklådan

När du köper våra klockor så ingår alltid våra exklusiva klockalåda, även den med valfri text. Så vill du ge bort en personlig present med stil och finess är våra klockor att ge bort. 

 

Armband

Våra stållänkar och läderarmband (äkta läder) håller hög kvalitet för att hålla över mycket lång tid. 

 

Vårt utbud

Våra klockor är till både för herrar och damer. En klassisk klockmodell för båda helt enkelt. Du kan välja på en rad olika varianter. Klocka, armband och klocklåda ingår alltid med valfri text. Kort sagt får du en komplett present att ge bort, eller varför inte själv unna dig en klocka. Se klockorna här

 

 

Produkter
Övrigt