Välkommen till kassan!

Här berättar vi hur du tryggt och enkelt kan välja på 3 olika betalsätt. Detta för att du ska hitta ett alternativ som du känner dig bekväm med. 

 

Hur fungerar det!

1. Payson

Om du väljer detta betalsätt så slipper du extra avgifter. Payson är ett bra betalsätt för dig som föredrar kort eller direktbetalning bank. börja med att fylla i dina uppgifter. Därefter så klickar du på kanppen fortsätt. Du kopplas nu till paysons egen sida som är 3d skyddad och https certifierad. Det innebär att alla uppgifter är skyddade. Följ instruktionerna och välj betalsätt antingen kort: (visa) (mastercard),(glöm ej att ha din 3d kod (lösenord) tillgänlig när du ska betala med kort), eller direktbetalning bank: (Swedbank) (Handelsbanken) (Seb) (Nordea). När transaktionen är genomförd får du ett bekräftelsemail att din beställning är betald. Detta är vårt mest ökande betalsätt på cocoz.se

2.Paypal

Här handlar du enbart med kort! Kort som accpeteras är (Visa) (Mastercard) (disover) (American express). När du väljer Paypal så kopplas du till deras sida (https certifierad). Där ser du vad du lagt i kundkorgen samt vad du ska betala. Följ instruktionenerna för att genomföra din betalning. Ett bra och smidigt sätt för dig som vill betala med enbart kort.

3.Faktura

Detta är det betalsätt som dom allra flesta väljer! Du börjar med att fylla i ditt personummer exp (5703240098) därfeter så fylls dina uppgifter i per automatik. Du behöver bara fylla i e-mailadress samt telefinnummer. Kolla igenom dina uppgifter så att dom stämmer, klicka sedan på skicka order. Därefter får du meddelande om att din order är mottagen. Du får även ett bekräftelsemail på att din order är bekräftad. Din faktura kommer till din angivna mail. 

Produkter
Övrigt