Stödstrumpor & presenter med egen text

Graverade glas

Här finner du vårt breda utbud av graverade glas. Välj på vinglas, champagneglas, dricksglas av kristall. Dessuom har vi whisky, ök och grogglas. Gör glasen personliga med valfr itext.

 

Rödvinsglas

Våra stora och eleganta rödvinsglas i kristall passar utmärkt att ge bort vid bröllop, födelsedagar och andra tillfällen. Tänk dig att få mötas av det där stora leendet när dom öppnar sina presenter, vad är inte det värt. Gör glasen personliga med valfri text.

 

Vitvinsglas

Känner du någon som uppskattar vit vin? I så fall är dessa vitvinsglas i kristall att ge bort. kanten är slipad så att drickupplevesen blir något extra. Välj på en rad olika layouter, som du gör personliga med egen text.

 

Champagneglas

Tänk dig att ge bort våra stilfulla champagneglas av kristall. Kristallen ger ett skönt kling när man skålar. Även här kan du välja på en rad olika layouter, som du gör personlig med valfri text. Passar bra att ge bort som bröllopsgåva, eller vid studenten. Eller varför inte själv unna sig en uppsättning vackra glas.

 

Grogglas

Tänk dig att få dricak en rejäl grogg i sitt egna grogglas. Denna modell är en klassisk sådan, och har även lite tygnd i sig. Ge bort en uppsättning grogglas till någon som fyller jämnt, eller bara gillar grogg.

 

Whiskyglas

Dessa klassiska whiskyglas går alltid hem hos folk. Ge finsmakaren en uppsättning whiskyglas med egen text.

Till glasen här

 

Produkter
Övrigt