Stödstrumpor med motiv! Våra stödstrumpor är lite roligare

Brett sortiment av stödstrumpor

Här på cocoz.se har vi stödstrumpor för alla. För oss är det viktigt att det finns stödstrumpor med olika kompressioner. Detta för att man hela tiden befinner sig i olika stadier när det gäller svullnad och värkande ben och fötter. Vi på cocoz.se är helt unika när det gäller färger och motiv. Stödstrumporna har olika kvaliteter. Detta för att du ska hitta något som passar just dig. Här finner du bland annat vår stödstrumpa i skinlife, Lycra och bomull. Så tanken med stödstrumporna är ha ett brett sortiment för att täcka alla typer av tillfällen.

Stödstrumpor normalt tryck klass 1 stödstrumpor

I våra bra stödstrumpor har vi följande blandning

55% bomull

30% polyamid

15% Lycra

 

Tryck 

18-21 mmHG

Stödstrumpans tryckklass är 1

Dessutom så har vi förstärkt både häl och fötter. Detta för att ge dom extra lång hållbarhet. Dom här stödstrumporna är bra för dig som har normala besvär med åderbråck,värk och svullnad Så detta är våra roce rolls stödstrumpor.

 

 

 

Billiga o bra stödstrumpor Milt tryck

61% bomull

32% polyamid

7% elastan

Tryck

11-14 mmHg

stödstrumpor med mild kompression

 

Dom här stödstrumporna är helt okej för dig som har lätta besvär med värkande och svullna ben. Eller för dig som använder stödstrumpor då och då. Eller ska ut och flyga. Tänk på att dessa stödsrumpor inte har någon tryckklass utan bara har mild kompression.

 

Sammanfattingsvis

Vi på cocoz.se har bland Sveriges största utbud av olika typer av stödstrumpor. Detta för att du ska kunna hitta en stödstrumpa som passar just dig. För oss är det vikitg att man har rätt stödstrumpor. Så att man blir av med sina besvär så fort som möjligt.

 

Produkter
Övrigt