Stödstrumpor & termosar

Välkommen till oss på cocoz.se. Här hittar du stödstrumpor  för vardagen. Vi vill att du ska kunna köpa bra och billiga stödstrumpor med bra kvalitet till en billig peng. Och nu även termosmuggar med egen text i gravyr.

 

 

Stödstrumpor med motiv

När vi startade cocoz.se så såg vi att alla andra som sålde stödstrumpor i storsett bara hade vanliga enfärgade stödstrumpor i nylon. Det fick oss att tänka till. Tänk om man kunde göra stödstrumporna både roliga och snygga? Vips så var vi igång, och gensvaret vart enormt. I dag har vi ett bassortiment av roliga och snygga stödstrumpor. 

 

Unika stödstrumpor

Våra stödstrumpor med motiv skiljer sig från andra stödstrumpor. Då våra stödstrumpor är helt släta på insidan trotts motiv. Kort sagt vi jar INGA LÖSA trådar på insidan. Det ger dig en rad olika fördelar, så som att man slipper fastna i en massa lösa trådar, ger en jämnare kompression.

 

Kort om hur stödstrumpan fungerar 

Stödstrumpan har som sin uppgift att öka blodcirkulationen i din ben och fötter. Detta åstakommer man geom att sätta ett yttre tryck på dina fotanklar och vader. När dessa kroppsdelar utsätts för det yttre trycket så börjar blodet att cirkulera upp genom dina vader för att fortsätta upp till ditt hjärta för att sedan rinna ner igen. Det händer ca 7000 gånger dygn. Resultatet av användandet leder till att du kan bli av med dina värkande och svullna ben. 

 

 

Stödstrumpor med olika kompression

Vi på cocoz.se har stödstrumpor med 3 olika kompressioner Lätt 11-14 mmHg - Normalt 16-18 mmHg och högt 18-22 mmHg. Detta för att just du ska hitta en stödstrumpa som passar dina benhov. 

 

Stödstrumpor för vardagen 

Stödstrumporna som vi har på cocoz är stödstrumpor för vardagen. Så som på jobbet, hemma, gymet, eller på promenaden , eller vid flygning. Kort sagt en allround stödstrumpa för vardagen.

 

Termosmuggar

NYHET! Termosmuggar och termoskannor är vår en av våra nya produkter.  Tänk dig att kunna ha med sig varm eller kall dryck, exempelvis kaffe. Termosmuggen är försedd med ett ordentligt snäpplock med lås, vilket gör att den håller ordentligt tätt.Termosmuggen rymmer 35 cl, vilket gör storleken smidig att ha med sig. Termosmuggarna håller värmen i ca 6-7 timmar. 

 

Dessutom gör vi termosmuggarna personliga med motiv och egen text i gravyr. Gravyren syns olika mycket beroende på hur ljuset faller på termosmuggen, vilket ger en exklusiv look. Termosmuggen är perfekt att ge bort som en personlig present, eller varför inte själv unna sig en. 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt