BILLIGT! STÖDSTRUMPOR MED MOTIV FÖR ENDAST 89:-

Personliga presenter

Här på cocoz.se hittar du personliga presenter med egen text. Tänk dig att kunna ge bort en personlig present. Hos oss på cocoz.se hittar du presenter för alla tillfällen, så som dop, bröllop, födelsedagar och andra högtider.

 

NYHET!

Nu erbjuder vi dig kristallglas och stora fina ljuslyktor med gravyr. 

 

Stödstrumpor

När vi startade cocoz.se så såg vi att alla andra som sålde stödstrumpor i storsett bara hade vanliga enfärgade stödstrumpor i nylon. Det fick oss att tänka till. Tänk om man kunde göra stödstrumporna både roliga och snygga? Vips så var vi igång, och gensvaret vart enormt. I dag har vi ett brett sortiment av roliga och snygga stödstrumpor.

 

Kort om hur stödstrumpan fungerar 

Stödstrumpan har som sin uppgift att öka blodcirkulationen i din ben och fötter. Detta åstakommer man geom att sätta ett yttre tryck på dina fotanklar och vader. När dessa kroppsdelar utsätts för det yttre trycket så börjar blodet att cirkulera upp genom dina vader för att fortsätta upp till ditt hjärta för att sedan rinna ner igen. Det händer ca 7000 gånger dygn. Resultatet av användandet leder till att du kan bli av med dina värkande och svullna ben. 

 

Svenska stödstrumpor

Numera har vi ett mycket bra samarbete med en svensk fabrik. Det gör att vi kommer närmre tillverkningen. Men även att vi kan erbjuda ett bredare utbud av stödstrumpor. En del av våra stödstrumpor tillverkas faktiskt i Sverige. Det glädjer oss att få arbeta med en svensk producent av stödstrumpor.

 

Vi har stödstrumporna för alla tillfällen

Vi jobbar ständigt för att hitta stödstrumpor för alla tillfällen. Detta för att du ska kunna bära en snygg eller rolig stödstrumpa för olika tillfällen så väl som till vardags eller fest, eller när du tar en löprunda. Så vi jobbar ständigt med att utveckla både oss själva och cocoz.se

 

Stödstrumpor med olika tryckklasser

På cocoz.se hittar du stödstrumpor med olika tryckklasser lätt tryck 11-14 mmHg och normalt tryck 16-21 mmHg. Detta för att du ska hitta en stödstrumpa som passar just dina behov.

 

Många olika typer av stödstrumpor

Här på cocoz.se har vi över 12 olika modeller att välja på. Detta för att just du ska hitta en stödstrumpa för just dina ben och fötter.

 

 

Produkter
Övrigt