STÖDSTRUMPOR MED MOTIV BILLIGT! ENDAST 89:-. DIREKT HEM I BREVLÅDAN 

Stödstrumpor & strumpor

Välkommen till oss på cocoz.se. Här hittar du stödstrumpor & strumpor för vardagen. Vi vill att du ska kunna köpa bra och billiga stödstrumpor med bra kvalitet till en billig peng.

 

 

Stödstrumpor med motiv

När vi startade cocoz.se så såg vi att alla andra som sålde stödstrumpor i storsett bara hade vanliga enfärgade stödstrumpor i nylon. Det fick oss att tänka till. Tänk om man kunde göra stödstrumporna både roliga och snygga? Vips så var vi igång, och gensvaret vart enormt. I dag har vi ett brett sortiment av roliga och snygga stödstrumpor.

 

Unika stödstrumpor

Våra stödstrumpor med motiv skiljer sig från andra stödstrumpor. Då våra stödstrumpor är helt släta på insidan trotts motiv. Kort sagt vi jar INGA LÖSA trådar på insidan. Det ger dig en rad olika fördelar, så som att man slipper fastna i en massa lösa trådar, ger en jämnare kompression.

 

Kort om hur stödstrumpan fungerar 

Stödstrumpan har som sin uppgift att öka blodcirkulationen i din ben och fötter. Detta åstakommer man geom att sätta ett yttre tryck på dina fotanklar och vader. När dessa kroppsdelar utsätts för det yttre trycket så börjar blodet att cirkulera upp genom dina vader för att fortsätta upp till ditt hjärta för att sedan rinna ner igen. Det händer ca 7000 gånger dygn. Resultatet av användandet leder till att du kan bli av med dina värkande och svullna ben. 

 

 

Stödstrumpor med en kompressionsklass

På cocoz har vi gjort det enkelt för dig. Våra ordinare stödstrumpor har en kompression och det är 11 -14 mmHg. Detta för att det skall vara enkelt för dig. Stödstrumporna är till för dig med lätta besvär i benen så som trötthet - värk och svullnad.

 

Stödstrumpor för vardagen 

Stödstrumporna som vi har på cocoz är stödstrumpor för vardagen. Så som på jobbet, hemma, gymet, eller på promenaden , eller vid flygning. Kort sagt en allround stödstrumpa för vardagen.

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt