Stödstrumpor för alla faser

Nu erbjuder vi dig ett brett sortiment av olika stödstrumpor. Vi har 3 olika kompressionsklasser för att du ska hitta en stödstumpa som passar just dig och dina behov.

 

Stödstrumpor lätt kompression 11-14 mmHg

Dessa stödstrumpor är till för dig med lätta besvär i ben och fötter. En bra stödstrumpa att börja med, om man aldrig användt stödstrumpor förut. Dessa stödstrumpor har 11-14 mmHg.

 

Stödstrumpor normal kompression 16-18 mmHg

Detta är våra mest populära stödstrumpor. Dessa är till för dig med normala problem med svullnad, värk, dålig blodcirkulation eller åderbråck. Stödstrumporna har 16-18 mmHg

 

Stödstrumpor hög kompression 18-22 mmHg

Har du lite större besvär med dina ben och fötter, så rekommenderar vi dessa stödstrumpor. Slipp trötta, svullna och värkande ben. Stödstrumporna har 18-22 mmHg.

 

Hur fungarar stödstrumporna

Ovasett kompression så fungerar stödstrumporna så att dom sätter ett yttre tryck på din ben. Detta gör att blodcirkulationen börjar fungera som den ska. Vilket leder till att värk och svullnad försvinner. Detta är en förenklad version om hur stödstrumporna fungerar. Men vi lovar att du kommer att uppleva skillnad. Så gör som tusentals andra redan gjort. Prova ett par du med.

 

Släta stödstrumpor

Våra stödstrumpor med motiv (11-14 mmHg & 18-22) är helt släta på insidan. Det gör att du SLIPPER FASTNA i en massa lösa trådar. Dessutom ger stödstrumporna en jämnare kompression. Dessa stödstrumpor skiljer sig från andra stödstrumpor med moitv. Så prova ett par du med och upplev skillnaden.

 

Produkter
Övrigt