TERMOSMUGGAR & EMALJMUGGAR MED MOTIV & EGEN TEXT 

Personliga presenter

Här på cocoz.se erbjuder en massa skojiga och snygga presenter för alla tillfällen. Gör presenterna personliga med valfri text. Perfekt för dig som vill ge bort något personligt.

 

Tanken

Tanken med alla presenter på cocoz.se är du kan göra dom personliga med valfri text. Så släpp loss din fantasi och kreativet.

 

Presenter

Vårt sortiment är sådant att du ska kunna finna presenter för alla tillfällen, så som dop. födelsedagar, bröllop och andra höftidet.

 

 

 

3 pack stödstrumpor

Nu kan vi erbjuda 3 pack stödstrumpor i medelhård kompression 16-18 mmHg. Nu har vi 3 pack stödstrumpor med normal kompression 16-18 mmHg. Prova lite stödstrumpor du med och upplev skillnaden.

Billiga stödstrumpor

Här på cocoz.se har vistödstrumpor med motiv för endast 89:-. Vi tycker stödstrumpor ska vara billiga utan att tumma på kvaliten. Har du trötta svullna och värkande ben? I så fall har vi våra stödstrumpor med lätt kompression (11-14 mmHg). Välj på en massa roliga och snygga motiv på stödstrumporna. Se vårt utbud här

Väskor

Här hos oss på cocoz.se hittar du ett litet men, snyggt och stilfullt sortimnet av väskor. Tänk dig att kunna ge bort eller varför inte själv unna dig en personlig väska med valfri text med graverad text. Väskor Idagsläget kan du välja på 3 olika väskor, så som axelväskor och weekendbags. Texten Alla våra texter graverar vi, vilket ger en snygg och stillren look. Så unna dig lite väskor med stil och funktion. Klocka här fö…
Produkter
Övrigt